Eenvoudig stappenplan

Offerte en opdracht

U ontvangt binnen twee dagen na uw aanvraag een offerte. Daarin staat exact wat u van ons krijgt op basis van uw briefing. Geeft u ons opdracht, dan levert u ons beeldmateriaal, tekst en logo aan. Heeft u dit nog niet? Dan kunnen wij daarvoor zorgen. Vraag naar de tarieven.

Ontwerp, bouwen en vullen

We kiezen een basisontwerp dat past bij uw wensen. Als we een eerste ontwerp klaar hebben, bent u aan zet om uw mening te geven. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan gaan we de website bouwen en vullen. Dit is hét moment waarop we al het beeldmateriaal en de teksten nodig hebben. Uit ervaring weten we dat hier het proces vaak vertraging oploopt. U bent immers druk met uw bedrijf. Schroom dan niet onze vaardigheden te benutten.

Check, dubbelcheck

Alles staat erin en wij hebben zelf de website helemaal gecheckt. Dan vragen wij u om de website te controleren. Heeft u opmerkingen, verbeterpunten? Ontbreekt er nog iets? We verwerken alles tot u tevreden bent.

Online

Na definitief akkoord, zetten we uw website online. Direct na live gaan controleren wij of de website goed functioneert. De website live zetten kan natuurlijk pas, als wij van u de domein- en hostinggegevens hebben gekregen. Heeft u nog geen domeinnaam en hosting? Dat kunt u door ons laten verzorgen. Vraag naar de tarieven.

Klaar. En dan?

De website is klaar. De website is door u zelf te beheren. Daarvoor krijgt u bij oplevering van ons de inloggegevens. Toch kan het zijn dat u nog ergens tegenaan loopt. Dan kunt u nog steeds bij ons terecht voor ondersteuning.