Vijfentwintig jaar ervaring

In de zomermaanden is er altijd wel een ‘benen-op-tafel’ moment. We babbelen dan over hoe het gaat. Zo ontstaan ook nieuwe ideeën. “We zouden een goedkopere vorm van websites kunnen aanbieden. Daar is regelmatig vraag naar”, is zo’n idee. Wetend dat er al veel concurrentie is voor goedkope websites, is de vervolgvraag “maar wat maakt het dan aantrekkelijk om voor ons te kiezen?”

Gewoonlijk ontwikkelen wij uniek maatwerk, dat een beetje of zelfs veel meer kost. Het was dan ook even slikken om met standaard WordPress thema’s te gaan werken. Want dat is wat er bij álle aanbieders van ‘goedkoop’ gebeurt. Dus ook bij ons. En toch ook niet. We zijn immers professionals met meer dan 20 jaar ervaring. Dat nemen we mee in ieder klantcontact en iedere website die we maken. Dat merkt u zodra wij voor u aan het werk gaan.

Meer weten over onze achtergrond? Binnen een VOF, waarvan eenvoudige-website.nl deel uitmaakt, zijn de krachten gebundeld van:

Beyond Illusions, visuele communicatie
PAM Organisatieondersteuning

Websites en webshops voor MKB, ZZP en verenigingen

Zó kwam het dus dat wij eenvoudige, betaalbare en professionele websites voor MKB’ers, zzp’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren maken. En dat doen we volgens onze klanten nauwkeurig en betrouwbaar tot de laatste punt en komma.
Interesse? Neem contact op